Reservedeler

Har du ødelagt noe på din ovn eller bare trenger nye deler etter mange års bruk?

 

Vi skaffer deler fra våre leverandører til deg.

 

Det er viktig at du har merke og type på ovnen samt serienummer eller produksjonsår. Uten dette er det vanskelig å finne rette deler til ovnen da disse har blitt endret i forskjellige utgaver av ovnen.

 

Det skal være et typegodkjenningsskilt plassert på ovnen som kan hjelpe deg i å identifisere din ovn. Som oftest står disse bak på ovnen.

 

På grunn av regelendringer i 1998 er de fleste ovner levert i nye utgaver etter dette. Deler til ovner produsert før 1998 er derfor utgått hos leverandørene.

 

Send oss gjerne et bilde av delen du er ute etter og et av typegodkjenningsskiltet så gjør du det enklere å få rett del. Husk at de fleste deler blir sendt direkte fra fabrikkene til vårt lager og det påløper ekstra fraktkostnader dersom du ønsker delene tilsendt. Beregn ca 3-6 ukers levering på spesialbestilte deler.

 

Deler som blir spesialbestilt til deg må forhåndsbetales før vi bestiller fra leverandør. Det er ingen returrett på spesialbestillinger.

 

Fyll ut skjemaet under så hjelper vi deg med å få delen(e) du trenger. Du vil da motta en e-post med pris på delene når vi får svar fra vår leverandør.
(Husk å sjekke søppelposten din dersom du ikke mottar svar på din henvendelse.)

(Alle felter må fylles ut)


TilsendtHentes i butikk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial